کارشناس میکروبیولوژی آزمایشگاه آب در حوزه مشاغل مديريت آب میباشد و شامل شایستگی های نمونه برداری میکروبی از آب، آماده سازی انواع محیط کشت های میکروبی، انجام فرآيند های شستشو و استریلیزاسیون، آماده سازی تجهیزات و کالیبراسیون ، شمارش باکتری های کلیفرم و کلیفرم گرماپای و coli.E ، شمارش باکتری های انتروکوک ها ،شمارش سودوموناس آئروژینوزا ،اندازه گیری عوامل میکروبیولوژی در آب با روش های سريع، میکروب شناسی پايه آب و فاضلاب، شمارش باکتری های هتروتروف در آب،كنترل كیفیت آزمون های میکروبی و آزمايشگاه، ثبت، تحلیل و گزارش نتايج آزمون های میکروبی می باشد و با مشاغل میکروبیولوژی و صنایع شیمیایی در ارتباط است.
-
انواع محیط کشت های میکروبی
-
فرآيند های شستشو واستریلیزاسیون
-
آئروژینوزا سودوموناس شمارش
-
اندازه گیری عوامل میکروبیولوژی در آب با روش های سریع
-
باکتری های هتروتروف در آب
-
كیفیت آزمون های میکروبی و آزمايشگاه
-
آب های شرب و غیرشرب فاقد شیر نمونه
تهیه برنامه مدون برای نمونه برداری میکروبی از محلهای مختلف طبق آخرين دستورالعمل های ارسالی شرکت مهندسی آب و فاضلاب كشور
-
کالیبراسیون دستگاهها و تجهیزات نمونه برداری فیزیکی
-
جلوگیری از آلودگی منابع آب ،خاک وهوا
-
آماده سازی انواع محیط كشت های ميكروبی
-
وزنه های استاندارد و کلاسهای مختلف آن
-
نحوه کنترل میانی ترازو كنترل روزانه
-
مفهوم کالیبراسیون ترازو و اتوكالو و حد مجاز خطا
-
كنترل آب مقطر مصرفی برای ساخت محیط کشت
-
اجرای سیکل مناسب استريل با ماده مورد استريل شونده
-
نظافت و نگهداری بهینه دستگاهها
-
كنترل و ثبت نتايج حاصل از آب مقطر مورد استفاده درمحیط سازی
-
اندیکاتورهای بیولوژیکی و شیمیایی
-
مفهوم کمیت ها و یکاهای اندازه گیری
-
اهمیت و پايه های اندازه شناسی
-
نحوه تعیین حد مجاز خطا و دوره تناوب کالیبراسیون
-
مفهوم رديابی و عدم قطعیت