تولید کننده نهال انجیر ( قلمه ریشه دار)
-
مشخصات، ارتفاع، عرض و طول گلخانه
عمق شخم و میزان خاک بستر و اندازه جوی و پشتهها
مواد ضدعفونی بستر
نحوه کاشت در بستر
شکل دهی به بستر و اندازه جوی و پشتهها
-
تهیه مواد ضدعفونی بستر کاشت
ترکیب و بافت موردنیاز بستر کاشت
جادادن قلمه ها در بسترکاشت
دقت در توصیه های کارشناسی
-
معدوم کردن ضایعات اندام های مازاد
استفاده از مواد ضدعفونی کننده سازگار با محیط زیست
دفع صحیح ضایعات
-
روش انتخاب قلمه های سالم انجیر، مناسب و نگهداری ازآن
زمان مناسب کاشت قلمه انجیر
آماده سازی قلمه های انجیر جهت کاشت
عمق مناسب کاشت
نحوه خاک دهی
-
نگهداری قلمه ها درجای مرطوب
تهیه دوز مناسب قارچ کش جهت ضدعفونی
دوز مناسب هرمون ریشه زایی
قرار دادن قلمه ها در فاصله مناسب بستر
روشهای آبیاری
زمان مناسب آبیاری
میزان و دور آبیاری قبل از ریشه زایی
دور آبیاری بعد از ریشه زایی
رطوبت و درجه حرارت مطلوب
اصول شناسایی گیاهان صدمه دیده
-
آبیاری خزانه برای ریشه زایی و بعد از آن
تامین رطوبت و درجه حرارت مطلوب
انجام عملیات وجین علفهای هرز
مراقبت از قلمه های در حال ریشه زایی و رشد
-
صرفه جویی در مواد مصرفی
-
مراحل آماده سازی بستر دوم (شخم و دیسک وتسطیح)
اصلاح بافت خاک
ضرورت شکل دهی به بستر کاشت
زمان مناسب انتقال نهال
ضرورت مراقبت ضمن رشد در خزانه دوم
-
شکل دهی و اصلاح بافت خاک
آبیاری
جداسازی نهالها از خزانه اول
ایجاد بستر کاشت در خزانه دوم
کاشت نهال درگودالها
انجام عملیات سله شکنی
ضدعفونی ابزار و ادوات
آموزش آنلاین و آموزش مجازی دوره تولید کننده نهال انجیر (قلمه ریشه دار) توسط آموزشگاه های فنی و حرفه ای بر بستر سامانه های آموزشگاه یار آنلاین، دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای کشور به شماره 31525 برگزار می شود.
-
معدوم کردن ضایعات اندام های مازاد و دفع صحیح آن ها
استفاده از مواد ضدعفونی کننده سازگار با محیط زیست
-
زمان مناسب عرضه نهال
روش هرس مناسب ریشه نهال
سلامت و زیبایی نهال جهت عرضه
ضرورت برچسب و لیبل
انواع بسته بندی مناسب
-
هرس ریشه و شاخ و برگ اضافی
برچسب زنی نهالها
انتقال به گلدان در صورت تداوم بیرون بودن از خاک