در حرفه شیرینی پز، شیرينی های خشک، مواد اولیه کیک، ویژگی انواع مواد اولیه مورد استفاده، شرایط نگهداری مواد اولیه، شرایط نگهداری مواد اولیه، ویژگی ظروف نگهداری مواد اولیه، انواع آسیاب و ابزار کار مطرح می شوند.
  1. انتخاب ابزارهای مناسب
  2. آسیاب کردن مواد مورد مصرف
  3. دقت در انتخاب مواد
  4. شرایط نگهداری خاص مواد تا زمان مصرف
  5. توزین مواد اولیه
  6. اندازه گیری حجم مواد اولیه
  7. اندازه گیری مایعات
  8. دقت در اندازه گیری مواد طبق اصول دستورالعمل
ابزار و تجهیزات شیرینی پزی و شرایط آن به همراه ابزار شستشو دهنده سطوح، تجهیزات و ابزارها، مواد پاک کننده برای سطوح کار، تجهیزات و نیزانواع مواد ضد عفونی در این استاندارد مد نظر می باشند.
  • نظافت ابزار و تجهیزات شیرینی پزی پس از انجام کار
  • نگهداری ابزار و تجهیزات شیرینی پزی تا زمان مصارف آن
  • دقت در نظافت و پاکسازی تجهیزات شیرینی پزی پس از پایان کار
  • شستشوی مجدد ابزار ، سطوح تجهیزات ، ابزار مصرفی پس از پایان کار
  • شیرین کننده برای تهیه خمیرها
  • چربی های مناسب برای تهیه خمیرهای شیرینی
  • انواع اسانس ها و کاربرد تخم مرغ برای تهیه کوکیزها
  • مواد اولیه برای تهیه کوکیزها
  • استفاده از مایعات و مداد مناسب
  • تهیه شیرینی کوکیز
  • دقت در برنامه ریزی خرید مواد اولیه
  • نگهداری مواد اولیه
  • مواد اولیه شیرینی
  • نکات مربوط به نحوه آماده سازی آنها
  • اهمیت دفعات چرخ کردن شیرینی
  • درجه حرارت مناسب برای پخت شیرینی
مخلوط کردن مواد با سفیده تخم مرغ و استراحت آن، چرخ کردن مواد و نکات مهم، پوشانیدن سینی پخت با کاغذ روغنی، افزودن مواد مناسب و ترکیب آن به همراه دقت و سرعت عمل کار باید با مهارت انجام شوند.
  • ویژگی مواد اولیه برای ترکیب شیرینی ها
    اهمیت ترکیب مواد اولیه شیرینی ها
     قیف زدن مواد شیرینی ها
    شرایط نگهداری شیرینی ها
  • آماده سازی مواد اولیه شیرینی ها
    ترکیب مواد اولیه طبق اصول درست شیرینی ها
    قیف زدن دستی شیرینی ها
    تنظیم درجه دمای مناسب برای هر کدام از شیرینی ها
  • اطمینان از مصرف مواد مرغوب و تازه
    دقت در تنظیم دما
  • ویژگی آرد مورد استفاده برای تهیه خمیر شیرینی و اهمیت اندود کاری
  • ویژگی قالب مورد استفاده
    شرایط مناسب نگهداری خمیر پادرازی
    تهیه خمیر مناسب برای شیرینی پادرازی
    قالب زدن شیرینی پادرازی
    اندود کردن رویه شیرینی و پخت قالب مناسب
  • استفاده از مواد مناسب اولیه
    کنترل پخت کافی آن
    دقت در تنظیم درجه ایده آل شیرینی
  • تجهیز بودن کارگاه به سیستم تهویه مناسب و نور کافی
    استفاده از لباس کار مناسب
  • انواع شیرینی مارمالادی
    ویژگی شیرینی مارمالادی و طریقه نگهداری
    اهمیت کیفیت مارمالادی
    کیفیت مواد برای شیرینی مارمالادی
  • تهیه خمیر شیرینی مارمالادی
    انواع مارمالادها
    شکل دهی و قالب زدن شیرینی
    اندود کردن روی شیرینی
    قرار دادن مارمالادی داخل شیرینی
    تزئین روی شیرینی
  • ویژگی آرد مناسب برای تهیه باقلوا و قطاب
    مغزهای مناسب برای استفاده
    روغن مناسب و جعبه مناسب برای شیرینی
  • تهیه خمیر و استراحت آن
    باز کردن خمیر طبق روش درست و قالب زدن آن
    آماده سازی مغزها برای استفاده
    تهیه شربت مناسب برای باقلوا
  • تهیه خمیر و استراحت آن
    باز کردن خمیر طبق روش درست و قالب زدن آن
    مغزها برای استفاده
    تهیه شربت مناسب برای باقلوا
  • اطمینان از تازه بودن مغزها
    دقت در انجام کار
    استفاده بهینه از مواد
آموزش آنلاین و آموزش مجازی دوره شیرینی پز شیرينی های خشک، توسط آموزشگاه های فنی و حرفه ای بر بستر سامانه های آموزشگاه یار آنلاین، دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای کشور به شماره 31525 برگزار می شود.
  1. مواد اولیه مناسب برای تهیه شیرینی ها
    ویژگی های آرد نخودچی و برنجی
    روغن مناسب شیرینی ها
    قالب زدن شیرینی ها و نگهداری آنها
  2. آسیاب کردن پسته و دم کردن زعفران و هل مناسب برای شیرینی ها
    پهن کردن خمیر و قالب زدن آن
    درجه مناسب فر و پخت شیرینی ها
    خشک کردن و بسته بندی شیرینی ها
  3. مواد اولیه برای تهیه شیرینی نان چای و بیسکوئیت
    آرد مناسب کار
    ویژگی روغن در بکار گیری خمیر
    اهمیت شرایط نگهداری خمیرترکیب مواد اولیه طبق اصول درست آن
    اندود کردن خمیر و یا تزئین آن
  4. ویژگی آرد مناسب برای استفاده شیرینی بادامی و پسته ای
    شیرینی بادامی و پسته ای
    اهمیت مرغوبیت بادام و پسته
    انواع قالب مناسب برای شیرینی ها
  5. تهیه خمیر شیرینی ها و استراحت لازم برای خمیرها
    اندود کردن خمیر در صورت نیاز
    پخت شیرینی ها طبق اصول درست آن و بسته بندی و چیدمان مناسب شیرینی ها
  6. مواد اولیه مناسب برای شیرینی حاجی بادام
    آرد مورد نیاز برای شیرینی
    روغن مناسب برای تهیه شیرینی
    ویژگی درجه حرارت فر
  7. خمیر و استراحت آن
    فرم دهی خمیر و درجه حرارت مناسب جهت پخت
  8. ویژگی های مواد اولیه
    اهمیت کیفیت خمیر
    ویژگی روغن در بکار گیری خمیر
    اهمیت شرایط نگهداری خمیر
  9. استفاده ازدرجه مناسب فر برای پخت
    برش خمیر شیرینی ها
  10. ویژگی مواد اولیه شکلات
    چگونگی فرآیند تهیه شکلات
    ویژگی تهیه کوکیز
    شرایط نگهداری خمیر
  11. آماده سازی مواد اولیه شکلات
    طریقه استفاده شکلات
     قالب و برش خمیر کوکیز