طراحی برچسب بسته بندی مواد غذایی شایستگی در حرفه صنعت چاپ است که دارای کارهای نصب و بکارگیری نرم افزار لیبل میکر در طراحی برچسب محصولات غذایی، ایجاد پروژه جدید و ترسیم اشکال ساده واستفاده از رنگ ها در طراحی گرافیکی محصولات غذایی است. همینطور انواع خروجی ها و پسوندها، استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای ایجاد طرح های گرافیکی محصولات غذایی، مدیریت متن، طراحی لوگوی مواد غذایی با استفاده از ابزار path ، مدیریت تصاویر تخصصی محصولات غذایی، طراحی و ساخت لیبل بسته بندی محصولات غذایی از دیگر قابلیت ها به شمار می رود.
  • بکارگیری نرم افزار لیبل میکر در طراحی برچسب محصولات غذایی
  • پروژه جدید و ترسیم اشکال ساده
  •  رنگ ها در طراحی گرافیکی محصولات غذایی
  • انواع خروجی ها و پسوندها
  •  نرم افزار فتوشاپ برای ایجاد طرح های گرافیکی محصولات غذایی
  • طراحی لوگوی مواد غذایی با استفاده از ابزار
  • تصاویر تخصصی محصولات غذایی
آموزش آنلاین و آموزش مجازی دوره آشنایی مقدماتی با طراحی برچسب بسته بندی مواد غذایی، توسط آموزشگاه های فنی و حرفه ای بر بستر سامانه های آموزشگاه یار آنلاین، دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای کشور به شماره 31525 برگزار می شود.
 نصب و بكارگيری نرم افزار لیبل شامل موارد زیر است:
  1. نصب و فعالسازی نرم افزار
  2. تنظیم محیط نرم افزار
  3. کار با فرمت های مختلف و ذخیره سازی تصاویر
  4. رعایت اصول اخلاق حرفه ای
  5. رعایت اصول ایمنی و ارگونومی کار با کامپیوتر
  6. انتخاب یک میز مناسب
  7. تنظیم نور صفحه نمایش
  8. ايجاد پروژه جديد و ترسیم اشکال ساده
  9. روش های ایجاد پروژه جدید ساخت لیبل
  10. ویژگی های کادر مناسب جهت طراحی
  11. ایجاد پروژه جدید ساخت لیبل محصولات غذایی
  12. استفاده از ابزار متنی
  13. کارگیری رنگهای متناسب با طراحی گرافیکی محصولات
  14. دقت در تنظیمات مربوط به اندازه گیری
  15. استفاده از درصدهای رنگی مناسب
  16. تفاوت مدل های رنگی
  17. اهمیت تاثیر رنگها
  18. تغییر مُد رنگی فایل
  19. دقت در تعیین مدل رنگی مناسب
  20. استفاده از اطلس رنگ
  21.  ايجاد انواع خروجی و پسوندها
  22. ایجاد خروجی مناسب برای چاپ لیبل محصولات غذایی
  23. تبدیل فرمت های تصویری
  24.  دقت در ایجاد خروجی مناسب جهت چاپ
  25. ویژگی ها و مزایای نرم افزار فتوشاپ
  26. مفهوم اصطلاحات گرافیکی مربوط به نرم افزار
  27. هدف از بکارگیری نرم افزار فتوشاپ
  28. ایجاد پروژه جدید جهت ساخت برچسب مواد غذایی
  29. ترسیم لوگوی محصولات غذایی با اشکال ساده
  30. کارگیری ابزارهای انتخاب و جابجایی
  31. سرعت عمل هنگام کار با نرم افزار با استفاده از کلیدهای میانبر
  32. توجه به اثرات مخرب فناوری بر محیط زیست
  33. مديريت متن
  34. نوار ابزار مربوط به فونت
  35. دقت در ترتیب و ویژگی های گروه ها
  36. دقت در انتخاب سایز، شکل و رنگ مناسب برای متن
  37. مفهوم تایپوگرافی
  38. ویژگی انواع لوگو
  39. تبدیل اتود دستی به لوگوی کامپیوتری
  40. سرعت عمل در ایجاد لوگو و تایپوگرافی
  41. اهمیت سایز و کیفیت تصویر اولیه
  42. انواع فیلترها و استایل ها
  43. اهمیت تنظیم رنگ و نور تصاویر
  44. جدا کردن و تلفیق تصاویر مواد غذایی
  45. تغییر رنگ و نور تصاویر
  46.  استفاده از فیلتر و تنظیمات مربوط به آن
  47. دقت در حفظ کیفیت تصاویر پس از ویرایش
  48. ایده پردازی خلاقانه با بهره گیری از منابع اینترنتی
  49. ایجاد پروژه با سایز دلخواه
  50. تبدیل اتود اولیه به فایل نهایی
  51. دقت در کادر و رعایت خطوط برش
  52. ایجاد خروجی نهایی مناسب