مدير تحقيق و توسعه نان شغلی از مشاغل صنايع غذايی است كه وظايفی از جمله سازماندهی، برنامه ريزی و تقسيم كار بين كاركنان تحت سرپرستی، ثبت و نگهداری صحيح اطلاعات و انجام كليه امور محوله در دستورالعملها را در بردارد.
از موارد دیگر می توان به این مولفه ها اشاره کرد:
-
روشهای اجرايی و آئين نامه های مربوطه
-
طراحی و اجرای پروژه های تحقيقاتی شركت
-
تعيين پارامترهای موثر در محصول
-
تغيير خطوط توليد
-
هماهنگی با واردات توليد
-
تامين كيفيت جهت رفع اشكالات
-
اصلاح و تغيير رویه توليد
-
فرموله كردن محصولات توليدی جديد
ارائه روشهای تحليلی و راهبردی از نحوه توليد محصولات موجود و جديد به مديرعامل را بر عهده دارد و با مديران توليد، كنترل كيفيت، فنی و مهندسی درارتباط است. انواع نان شامل نان خانگی، فانتزی، صنعتی، بستنی و برنجی می باشد.
آموزش آنلاین و آموزش مجازی دوره مدير و تحقيق توسعه نان توسط آموزشگاه های فنی و حرفه ای بر بستر سامانه های آموزشگاه یار آنلاین، دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای کشور به شماره 31525 برگزار می شود.
-
توانايی ثبت و نگهداری اطلاعات و ارائه فرشها
-
اجرا وپياده سازی پارامترهای موثردرمحصول
-
طراحی، بهبود و نحوه فرموله كردن محصولات
-
برنامه ريزی، كنترل و تغيير در رویه توليد
-
بهره وری و كارآفرين در توليد نان
-
ثبت و نگهداری اطلاعات و ارائه گزارشها
-
قوانين مربوط به بايگانی صحيح داده ها واطلاعات
-
زمان سنجی و كارسنجی
-
قوانين مربوط به نحوه نگهداری اسناد محرمانه
-
ثبت و نگهداری انجام دوره های آموزشی
-
تهيه و ارائه فرشهای مربوط به تغيير فرمولاسيون محصولات
-
اجرا و پیاده سازی پارامترهای موثر در محصول
-
فرآيند توليد نان
-
آزمون های ارگانولپتيكی نان
-
كار با ماشين آلات توليد نان
-
مبانی موازين های استانداردهای ملی
-
خطوط توليد نان و شرايط نگهداری مواد غذايی
-
اجرا و نظارت بر رعايت اصول موازين
-
تهيه و ارائه فرشهای آزمون های ارگانولپتيكی نان