مدير تحقيق و توسعه نان شغلی از مشاغل صنايع غذايی است كه وظايفی از جمله سازماندهی، برنامه ريزی و تقسيم كار بين كاركنان تحت سرپرستی، ثبت و نگهداری صحيح اطلاعات و انجام كليه امور محوله در دستورالعملها را در بردارد.
از موارد دیگر می توان به این مولفه ها اشاره کرد:
  1. روشهای اجرايی و آئين  نامه های مربوطه
  2. طراحی و اجرای پروژه های تحقيقاتی شركت
  3. تعيين پارامترهای موثر در محصول
  4. تغيير خطوط  توليد
  5. هماهنگی با واردات توليد
  6. تامين كيفيت جهت رفع اشكالات
  7. اصلاح و تغيير رویه توليد
  8. فرموله كردن محصولات توليدی جديد
ارائه روشهای تحليلی و راهبردی از نحوه توليد محصولات موجود و جديد به مديرعامل را بر عهده دارد و با مديران توليد، كنترل كيفيت، فنی و مهندسی درارتباط است. انواع نان شامل نان خانگی، فانتزی، صنعتی، بستنی و برنجی می باشد.
آموزش آنلاین و آموزش مجازی دوره مدير و تحقيق توسعه نان توسط آموزشگاه های فنی و حرفه ای بر بستر سامانه های آموزشگاه یار آنلاین، دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای کشور به شماره 31525 برگزار می شود.
  •  توانايی ثبت و نگهداری اطلاعات و ارائه فرشها
  •  اجرا وپياده سازی پارامترهای موثردرمحصول
  • طراحی، بهبود و نحوه فرموله كردن محصولات
  • برنامه ريزی، كنترل و تغيير در رویه توليد
  • بهره وری و كارآفرين در توليد نان
  • ثبت و نگهداری اطلاعات و ارائه گزارشها
  • قوانين مربوط به بايگانی صحيح داده ها واطلاعات
  • زمان سنجی و كارسنجی
  • قوانين مربوط به نحوه نگهداری اسناد محرمانه
  • ثبت و نگهداری انجام دوره های آموزشی
  • تهيه و ارائه فرشهای مربوط به تغيير فرمولاسيون محصولات
  •  اجرا و پیاده سازی پارامترهای موثر در محصول
  • فرآيند توليد نان
  •  آزمون های ارگانولپتيكی نان
  • كار با ماشين آلات توليد نان
  • مبانی موازين های استانداردهای ملی
  • خطوط توليد نان و شرايط نگهداری مواد غذايی
  • اجرا و نظارت بر رعايت اصول موازين
  • تهيه و ارائه فرشهای آزمون های ارگانولپتيكی نان