مشاوره تغذيه اينترنتی از مشاغل مربوط به تغذيه در روزه صنايع غذايی می باشد و ارزيابی وضعيت رژيم گيرنده، طراحی  برنامه غذايی، طراحی نرم افزار تغذيه ای، وب سايت و طراحی كنندگان غذا در ارتباط است.
  • طراحی پرسشنامه و وب سایت
  • كار با نرم افزار تغذیه ای
  • وضعيت رژیم گيرنده از طریق پرسشنامه
  • گروه های غذايی
  • تداخل بين غذا، دارو و مكمل های غذایی
  • بررسی سوء تغذيه كمبود یا مسموميت های تغذیه ای
  • اهميت تكميل صحيح پرسشنامه
  • سوالات تن سنجی آنتروومتریو
  • انتخاب سوالات مناسب برای فرد رژيم گيرنده
  • انتخاب وب سايت مناسب در زمينه تغذيه و رژيم درمانی
  • استفاده از برنامه های كامپيوتری و استفاده صحيح از وب سايت
آموزش آنلاین و آموزش مجازی دوره آشنایی مقدماتی با مشاور تغذیه اینترنتی، توسط آموزشگاه های فنی و حرفه ای بر بستر سامانه های آموزشگاه یار آنلاین، دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای کشور به شماره 31525 برگزار می شود.
از دیگر موارد می توان به بخش های زیر اشاره کرد:
  1. انواع مختلف نرم افزارهای تغذيه ای موجود در بازار
  2. ايمنی و بهداشت
  3. توجهات زيست محيطی
  4. ارزيابی وضعيت رژيم گيرنده از طريق پرسشنامه
  5. بررسی های تن سنجی و بالینی
  6. علائم ظاهری از طريق پرسشنامه
  7. تعيين دريافت مواد غذايی از طريق پرسشنامه
  8. محاسبه تورم مواد غذايی در گروه های غذايی
  9. گروه های مواد غذايی مورد استفاده
  10. كالری مواد غذايی
  11. اهميت مواد غذايی در تغذيه روزانه
  12. محاسبه دريافت مواد غذايی بصورت وارد های غذايی
  13. كليات برنامه غذايی
  14. ويژگيهای برنامه غذايی مناسب
  15. گروههای مختلف مواد غذايی و اهميت آنها در تغذيه روزانه
  16. كنترل تداخل بين غذا و دارو و مكمل های غذايی
  17.  تعيين زمان مورد استفاده داروها و مكمل های غذايی
  18. ارزيابی تداخل بين غذا، دارو و مكمل های غذايی
  19. دقت در مراحل كار
  20. بررسی سوء تغذيه كمبود ها يا مسموميت های تغذيه ای
  21. علائم كمبود و مسموميت های تغذيه ای
  22. دقت نظر در زمينه تشخيص كمبودها و مسموميتهای تغذيه ای