طراحی برچسب بسته بندی مواد غذایی شایستگی در حرفه صنعت چاپ است که دارای کارهای نصب و بکارگیری نرم افزار لیبل میکر در طراحی برچسب محصولات غذایی، ایجاد پروژه جدید و ترسیم اشکال ساده واستفاده از رنگ ها در طراحی گرافیکی محصولات غذایی است. همینطور انواع خروجی ها و پسوندها، استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای ایجاد طرح های گرافیکی محصولات غذایی، مدیریت متن، طراحی لوگوی مواد غذایی با استفاده از ابزار path ، مدیریت تصاویر تخصصی محصولات غذایی، طراحی و ساخت لیبل بسته بندی محصولات غذایی از دیگر قابلیت ها به شمار می رود.
-
بکارگیری نرم افزار لیبل میکر در طراحی برچسب محصولات غذایی
-
پروژه جدید و ترسیم اشکال ساده
-
رنگ ها در طراحی گرافیکی محصولات غذایی
-
انواع خروجی ها و پسوندها
-
نرم افزار فتوشاپ برای ایجاد طرح های گرافیکی محصولات غذایی
-
طراحی لوگوی مواد غذایی با استفاده از ابزار
-
تصاویر تخصصی محصولات غذایی
آموزش آنلاین و آموزش مجازی دوره آشنایی مقدماتی با طراحی برچسب بسته بندی مواد غذایی، توسط آموزشگاه های فنی و حرفه ای بر بستر سامانه های آموزشگاه یار آنلاین، دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای کشور به شماره 31525 برگزار می شود.
نصب و بكارگيری نرم افزار لیبل شامل موارد زیر است:
-
نصب و فعالسازی نرم افزار
-
تنظیم محیط نرم افزار
-
کار با فرمت های مختلف و ذخیره سازی تصاویر
-
رعایت اصول اخلاق حرفه ای
-
رعایت اصول ایمنی و ارگونومی کار با کامپیوتر
-
انتخاب یک میز مناسب
-
تنظیم نور صفحه نمایش
-
ايجاد پروژه جديد و ترسیم اشکال ساده
-
روش های ایجاد پروژه جدید ساخت لیبل
-
ویژگی های کادر مناسب جهت طراحی
-
ایجاد پروژه جدید ساخت لیبل محصولات غذایی
-
استفاده از ابزار متنی
-
کارگیری رنگهای متناسب با طراحی گرافیکی محصولات
-
دقت در تنظیمات مربوط به اندازه گیری
-
استفاده از درصدهای رنگی مناسب
-
تفاوت مدل های رنگی
-
اهمیت تاثیر رنگها
-
تغییر مُد رنگی فایل
-
دقت در تعیین مدل رنگی مناسب
-
استفاده از اطلس رنگ
-
ايجاد انواع خروجی و پسوندها
-
ایجاد خروجی مناسب برای چاپ لیبل محصولات غذایی
-
تبدیل فرمت های تصویری
-
دقت در ایجاد خروجی مناسب جهت چاپ
-
ویژگی ها و مزایای نرم افزار فتوشاپ
-
مفهوم اصطلاحات گرافیکی مربوط به نرم افزار
-
هدف از بکارگیری نرم افزار فتوشاپ
-
ایجاد پروژه جدید جهت ساخت برچسب مواد غذایی
-
ترسیم لوگوی محصولات غذایی با اشکال ساده
-
کارگیری ابزارهای انتخاب و جابجایی
-
سرعت عمل هنگام کار با نرم افزار با استفاده از کلیدهای میانبر
-
توجه به اثرات مخرب فناوری بر محیط زیست
-
مديريت متن
-
نوار ابزار مربوط به فونت
-
دقت در ترتیب و ویژگی های گروه ها
-
دقت در انتخاب سایز، شکل و رنگ مناسب برای متن
-
مفهوم تایپوگرافی
-
ویژگی انواع لوگو
-
تبدیل اتود دستی به لوگوی کامپیوتری
-
سرعت عمل در ایجاد لوگو و تایپوگرافی
-
اهمیت سایز و کیفیت تصویر اولیه
-
انواع فیلترها و استایل ها
-
اهمیت تنظیم رنگ و نور تصاویر
-
جدا کردن و تلفیق تصاویر مواد غذایی
-
تغییر رنگ و نور تصاویر
-
استفاده از فیلتر و تنظیمات مربوط به آن
-
دقت در حفظ کیفیت تصاویر پس از ویرایش
-
ایده پردازی خلاقانه با بهره گیری از منابع اینترنتی
-
ایجاد پروژه با سایز دلخواه
-
تبدیل اتود اولیه به فایل نهایی
-
دقت در کادر و رعایت خطوط برش
-
ایجاد خروجی نهایی مناسب