انواع مواد اولیه مناسب برای گل سازی، تزئین کیک، ساخت کیک و کاربرد آن ها
-
آماده سازی رنگ و گل سازی (خامه) با آن
خمیر گام پیست و ساخت گل های شکری
باتر کريم و گل سازی با آن
-
مدهای مناسب برای انتخاب طرح های روی کیک
مواد اولیه مناسب برای طراحی و نقاشی روی کیک
انواع رنگ های خوراکی
-
خطاطی با خامه و شکلات
انجام طراحي های مناسب برای کیک
انجام نقاشی های مناسب برای کیک وکار با شابلون
ترکیب رنگ و بدست آوردن رنگهای مورد نظر
-
صرفه جويی درمواد مصرفی، زمان و انرژی
دقت در کار و رضايت مشتری
رعايت اخلاق حرفه ای
-
انواع فیکساتور (معمولی و برقی)
-
تنظیم فیکساتور هنگام استفاده
استفاده از فیکساتور برای تزيین کیک
آموزش آنلاین و آموزش مجازی دوره تزئین کیک، توسط آموزشگاه های فنی و حرفه ای بر بستر سامانه های آموزشگاه یار آنلاین، دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای کشور به شماره 31525 برگزار می شود.
-
نکات مورد توجه در انتخاب شکل کیک
انواع مواد مصرفی
-
کیک های شکل دار (فیگور)
تهیه کیک های طبقه ای
تراز کردن کیک های طبقاتی
استفاده از ربان برای خامه کشی
-
خمیر و موارد کاربرد آن
انواع مواد مصرفی
روش تهیه خمیر
-
تهیه باترکريم و کار با استنسیل
کار با انواع مولدها
کاور کشی کیک با فوندانت
لمس زدن و گیپور خوراکی
ساخت تاج و پاپیون های مدرن قنادی با فوندانت
شارپ ايج و استفاده از اتوی فوندانت
روش های مختلف تزيین ايزومالت و خامه مدرن
-
خامه کشی با صفحه پلکسي
استفاده از شکر ايزومالت برای تزيین
آماده سازی توری با اشکال مختلف
ساخت شکلات طرح بادبانی برای تزيین کیک
حباب های شیشه ای برای تزيین کیک
-
انواع مواد اولیه مناسب برای الگوها
نکات مورد توجه برای انتخاب الگوها
کاربردهای مختلف شکلات
-
ماکت کیک با شکلات و بریلی
تهیه و استفاده از ابزار قنادی
استفاده از مولد و الگوهای شکلاتی
ساخت گل های شکلاتی زيبا