مدیر پرورش كارگاه آبزیان زینتی، شغلی است از حرفه آبزی پروری كه دارای وظایفی از قبیل نگهداری، تغذیه، پرورش آبزیان زینتی را از مرحله لاروی تا بازاری به عهده دارد و باید دارای استفاده از تمام دستگاه های لازم مانند پمپ ، بخاری و انواع فیلتراسیون ، شناخت گونه ها نسبت به اكو زیست هر كدام ، تغذیه ، كشت گاماروس ، انفوزوئرها و فیتوپلانكتون ها، آگاهی از متریك رشد سورت بندی ، استفاده از مواد ضد عفونی كننده ، استفاده از تستورهای DGH – PH و NH3 و O2 و توانایی تهیه و تنظیم چك لیست ها و روزنامه ها را می باشد .این استاندارد با مشاغلی از قبیل تكثیر كننده آبزیان زینتی و مالی و بازرگانی و مدیریت در ارتباط مستقیم می باشد
ردیف توانایی ها
-
بكارگیری استفاده از دستگاههای پمپ – بخاری ها – انواع فیلتراسیون
-
بررسی گونه ها نسبت به اكوزیست ماهیان زینتی
-
تغذیه آبزیان
-
کشت گاماروس، فیتوپلانكتون و انفوزوئرها
-
آگاهی از متریک رشد
-
سورت بندی
-
استفاده از ضدعفونی كننده ها
-
کار با تستورهای – DGH – PH و NH3 و O2
-
تهیه و تنظیم چك لیست ها و روزنامه ها
توانایی بكارگیری استفاده از دستگاه های پمپ – بخاری هـا – انـواع فیلتراسیوندانش
-
آگاهی از چگونگی عملكرد پمپ های حباب ساز
-
استفاده از منابع حرارتی داخل آب
-
عملكرد فیلترهای حبابی
-
چگونگی كار فیلترهای مكانیكی
-
علم بیولوژیك مقابله طبیعت با طبیعت
-
انواع پمپ های حباب ساز
-
انواع منابع حرارتی داخل آب و محیطی
-
فیلترهای حبابی
-
استفاده از فیلترهای مكانیكی
-
فیلترهای بیولوژیک
توانایی بررسی گونه ها نسبت به اكوزیست ماهیان زینتی
-
علم زیست آبی
-
چگونگی اختلاف آبهای مناطق مختلف
-
آشناخت انواع گونه ها
-
ماندگاری گونه های مختلف
-
آنالیز وضعیت زیست آبی
-
اختلاف ES ، دما ، DGH ، PH و O2 و آبهای مختلف
-
تركیب سازگاری گونه ها
-
توانایی توانمندی تغذیه آبزیان
-
علم بالانس غذای آبزی
-
شكل دهان و نوع غذا
-
انواع غذاهای آماده برای آبزی
-
آگاهی و علم میزان نقطه فساد غذاها
-
ساخت بالانس غذایی
-
تعیین سایز غذا نسبت به آبزی
-
تعیین غذای مورد نیاز مراحل رشد ، بلوغ و تكثیر
-
ممانعت از فساد غذاها
توانایی کشت گاماروس ، فیتوپلانكتون و انفوزوئرها
-
علم موجودات آب شور
-
چگونگی بدست آوردن تناسب نمك و آب جهت كشت
-
تنظیم دمای مورد نیاز
-
علم رابطه نور با كشت
-
آگاهی از چگونگی صید
-
مدت زمان حیات در آب شیرین
-
كار با محیط آب شور
-
ساختن محیط آب شور
-
تنظیم دمای مورد نیاز
-
نور در بستر كشت گاماروس و كشت و صید گاماروس
-
كشت فیتوپلانكتون ها و انفوزوئرها
توانایی بررسی متریك رشد
-
علم و آگاهی از چگونگی رشد در زمان مشخص
-
علت تفاوت رشدها
-
نیازمندیها آبزی در رشد سریع (حرفه ای) – داشتن علم در خصوص محیط و عوامل در متریك رشد در زمان
-
مشخص كردن زمان رشد تا بازاری
-
بررسی لاروهای اول اسپرم با دیگر لاروها
-
كوتاه كردن زمان متریك در آبزی ها جهت عرضه به بازار
توانایی سورت بندی
-
علم جداسازی نسبت به رشد
-
شناخت تراكم نسبت به مصرف
-
خصلت ماهیان نسبت به هم
-
علم صرفه جویی در مدت پرورش
-
شناخت توان ماهیان به عوامل پیرامون بیماریها
آموزش آنلاین و آموزش مجازی دوره آشنایی مقدماتی با مدیر پرورش کارگاه آبزیان زینتی ، توسط آموزشگاه های فنی و حرفه ای بر بستر سامانه های آموزشگاه یار آنلاین، دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای کشور به شماره 31525 برگزار می شود.
مهارت
-
جدا كردن ماهیان قوی از ضعیف
-
طبقه بندی ماهیان نسبت به سایز
-
بررسی خصلت رفتاری هر گونه در لاروی
-
تورزنی لاروها در شورت بندی
-
توانایی استفاده از ضدعفونی كننده ها
علم استفاده از نمك ها، هالوژنها، پرمنگنات، متیلن بلوها، آهک
-
تستورهای – DGH – PH و NH3 و O2
-
توانایی تهیه و تنظیم چك لیست ها و روزنامه ها
-
آگاهی از چگونگی تهیه و تنظیم چك لیست های پرورش
-
تنظیم چک لیست های لاروها، تنظیم دفتر روزنامه ها
-
قرار دادن مواردی مانند زمان – تاریخ- مقدار –PH – دما – تغذیه در چک لیست
-
ثبت ساعات غذا دهی
-
وضعیت تغذیه
-
زمان سیفون
-
تاریخ چك لیست
-
تلفات و گزارش در توضیحات چک لیست
-
ثبت دفاتر روزانه از قبیل