در حرفه شیرینی پز، شیرينی های خشک، مواد اولیه کیک، ویژگی انواع مواد اولیه مورد استفاده، شرایط نگهداری مواد اولیه، شرایط نگهداری مواد اولیه، ویژگی ظروف نگهداری مواد اولیه، انواع آسیاب و ابزار کار مطرح می شوند.
- انتخاب ابزارهای مناسب
-
آسیاب کردن مواد مورد مصرف
-
دقت در انتخاب مواد
-
شرایط نگهداری خاص مواد تا زمان مصرف
-
توزین مواد اولیه
-
اندازه گیری حجم مواد اولیه
-
اندازه گیری مایعات
-
دقت در اندازه گیری مواد طبق اصول دستورالعمل
ابزار و تجهیزات شیرینی پزی و شرایط آن به همراه ابزار شستشو دهنده سطوح، تجهیزات و ابزارها، مواد پاک کننده برای سطوح کار، تجهیزات و نیزانواع مواد ضد عفونی در این استاندارد مد نظر می باشند.
-
نظافت ابزار و تجهیزات شیرینی پزی پس از انجام کار
-
نگهداری ابزار و تجهیزات شیرینی پزی تا زمان مصارف آن
-
دقت در نظافت و پاکسازی تجهیزات شیرینی پزی پس از پایان کار
-
شستشوی مجدد ابزار ، سطوح تجهیزات ، ابزار مصرفی پس از پایان کار
-
شیرین کننده برای تهیه خمیرها
-
چربی های مناسب برای تهیه خمیرهای شیرینی
-
انواع اسانس ها و کاربرد تخم مرغ برای تهیه کوکیزها
-
مواد اولیه برای تهیه کوکیزها
-
استفاده از مایعات و مداد مناسب
-
تهیه شیرینی کوکیز
-
دقت در برنامه ریزی خرید مواد اولیه
-
نگهداری مواد اولیه
-
مواد اولیه شیرینی
-
نکات مربوط به نحوه آماده سازی آنها
-
اهمیت دفعات چرخ کردن شیرینی
-
درجه حرارت مناسب برای پخت شیرینی
مخلوط کردن مواد با سفیده تخم مرغ و استراحت آن، چرخ کردن مواد و نکات مهم، پوشانیدن سینی پخت با کاغذ روغنی، افزودن مواد مناسب و ترکیب آن به همراه دقت و سرعت عمل کار باید با مهارت انجام شوند.
-
ویژگی مواد اولیه برای ترکیب شیرینی ها
اهمیت ترکیب مواد اولیه شیرینی ها
قیف زدن مواد شیرینی ها
شرایط نگهداری شیرینی ها
-
آماده سازی مواد اولیه شیرینی ها
ترکیب مواد اولیه طبق اصول درست شیرینی ها
قیف زدن دستی شیرینی ها
تنظیم درجه دمای مناسب برای هر کدام از شیرینی ها
-
اطمینان از مصرف مواد مرغوب و تازه
دقت در تنظیم دما
-
ویژگی آرد مورد استفاده برای تهیه خمیر شیرینی و اهمیت اندود کاری
-
ویژگی قالب مورد استفاده
شرایط مناسب نگهداری خمیر پادرازی
تهیه خمیر مناسب برای شیرینی پادرازی
قالب زدن شیرینی پادرازی
اندود کردن رویه شیرینی و پخت قالب مناسب
-
استفاده از مواد مناسب اولیه
کنترل پخت کافی آن
دقت در تنظیم درجه ایده آل شیرینی
-
تجهیز بودن کارگاه به سیستم تهویه مناسب و نور کافی
استفاده از لباس کار مناسب
-
انواع شیرینی مارمالادی
ویژگی شیرینی مارمالادی و طریقه نگهداری
اهمیت کیفیت مارمالادی
کیفیت مواد برای شیرینی مارمالادی
-
تهیه خمیر شیرینی مارمالادی
انواع مارمالادها
شکل دهی و قالب زدن شیرینی
اندود کردن روی شیرینی
قرار دادن مارمالادی داخل شیرینی
تزئین روی شیرینی
-
ویژگی آرد مناسب برای تهیه باقلوا و قطاب
مغزهای مناسب برای استفاده
روغن مناسب و جعبه مناسب برای شیرینی
-
تهیه خمیر و استراحت آن
باز کردن خمیر طبق روش درست و قالب زدن آن
آماده سازی مغزها برای استفاده
تهیه شربت مناسب برای باقلوا
-
تهیه خمیر و استراحت آن
باز کردن خمیر طبق روش درست و قالب زدن آن
مغزها برای استفاده
تهیه شربت مناسب برای باقلوا
-
اطمینان از تازه بودن مغزها
دقت در انجام کار
استفاده بهینه از مواد
آموزش آنلاین و آموزش مجازی دوره شیرینی پز شیرينی های خشک، توسط آموزشگاه های فنی و حرفه ای بر بستر سامانه های آموزشگاه یار آنلاین، دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای کشور به شماره 31525 برگزار می شود.
-
مواد اولیه مناسب برای تهیه شیرینی ها
ویژگی های آرد نخودچی و برنجی
روغن مناسب شیرینی ها
قالب زدن شیرینی ها و نگهداری آنها
-
آسیاب کردن پسته و دم کردن زعفران و هل مناسب برای شیرینی ها
پهن کردن خمیر و قالب زدن آن
درجه مناسب فر و پخت شیرینی ها
خشک کردن و بسته بندی شیرینی ها
-
مواد اولیه برای تهیه شیرینی نان چای و بیسکوئیت
آرد مناسب کار
ویژگی روغن در بکار گیری خمیر
اهمیت شرایط نگهداری خمیرترکیب مواد اولیه طبق اصول درست آن
اندود کردن خمیر و یا تزئین آن
-
ویژگی آرد مناسب برای استفاده شیرینی بادامی و پسته ای
شیرینی بادامی و پسته ای
اهمیت مرغوبیت بادام و پسته
انواع قالب مناسب برای شیرینی ها
-
تهیه خمیر شیرینی ها و استراحت لازم برای خمیرها
اندود کردن خمیر در صورت نیاز
پخت شیرینی ها طبق اصول درست آن و بسته بندی و چیدمان مناسب شیرینی ها
-
مواد اولیه مناسب برای شیرینی حاجی بادام
آرد مورد نیاز برای شیرینی
روغن مناسب برای تهیه شیرینی
ویژگی درجه حرارت فر
-
خمیر و استراحت آن
فرم دهی خمیر و درجه حرارت مناسب جهت پخت
-
ویژگی های مواد اولیه
اهمیت کیفیت خمیر
ویژگی روغن در بکار گیری خمیر
اهمیت شرایط نگهداری خمیر
-
استفاده ازدرجه مناسب فر برای پخت
برش خمیر شیرینی ها
-
ویژگی مواد اولیه شکلات
چگونگی فرآیند تهیه شکلات
ویژگی تهیه کوکیز
شرایط نگهداری خمیر
-
آماده سازی مواد اولیه شکلات
طریقه استفاده شکلات
قالب و برش خمیر کوکیز