پرورش دهنده ماهیان خاوياری (تاسماهیان)
-
امورشیلات و آبزی پروری
-
تاریخچه پرورش و جایگاه ماهیان خاویاری در جهان
اصول ریخت شناسی و ویژگی های زیستی انواع ماهیان خاویاری ایران و جهان
پراکنش جغرافیایی و زیستگاههای ماهیان خاویاری
وضع جغرافیایی، اقلیمی و منابع زیستی دریای خزر
-
تفکیک گونه های مختلف ماهیان خاویاری
مهارکردن و معاینه ماهیان خاویاری
ریخت شناسی به روش های مورفوبیولوژیک
تعیین پراکنش جغرافیایی و مهاجرتی ماهیان خاویاری
اعتلای جایگاه ماهیان خاویاری دریای خزر
-
مراقبت از ذخایر ژنتیکی
-
ویژگی های بوم شناختی(اکولوژی) ماهیان خاویاری
معیارهای انتخاب محل استخرهای پرورش
ویژگی های منابع آب مناسب برای پرورش
انواع محیط های پرورش و مراحل آماده سازی استخرها
-
اندازه گیری پستی و بلندی و شیب زمین
تعیین شکل زمین و کیفیت آن
محاسبه دبی و سرعت جریان آب
آماده سازی محیط های پرورش
-
انتخاب کالاهای دارای شرایط مناسب پرورش
-
رعایت اصول آرگونومی
-
حفظ گونه ها و ذخایر ژنتیکی گیاهی و جانوری در احداث مزارع پرورش ماهی
-
نحوه ارزیابی کیفیت و کمیت آب
اجزای استخرهای پرورش و نحوه تنظیم آنها
اصول زیست سنجی و ارزیابی توده زنده ماهیان
هوا دهنده ها و روشهای هوا دهی
-
اندازه گیری شاخص های فیزیکی و شیمایی آب
فیلتراسیون و تنظیم ورودی و خروجی آب
تعیین زمان پرورش جهت تولید گوشت و خاویار
کار با هواده ها و تامین نیازهای اکسیژن استخرها
-
عدم تخلیه آب استخرها به منابع آب طبیعی
-
انواع غذاهای زنده و مشخصات کارگاه تولید
ابزار و تجهیزات تولید غذاهای زنده
شرایط محیطی و بستر های تولید
انواع غذاهای آماده و نحوه تغذیه ماهیان
-
آماده سازی بستر تولید غذاهای زنده
تامین شرایط محیطی جهت تکثیر و تولید غذاهای زنده
نگهداری و محاسبه میزان غذاهای لازم جهت تکثیرموجودات زنده
محاسبه میزان غذای روزانه و تغذیه با غذاهای آماده
-
ارجحیت تغذیه با غذاهای زنده
-
استفاده ازماسک و دستکش در تولید غذاهای زنده
-
استفاده از تهویه مناسب در کارگاهای تولید غذای زنده
-
منابع تامین بچه ماهیان
نحوه شمارش و قیمت گذاری بچه ماهیان
اصول حمل و نقل بچه ماهیان نو رس
ابزار و تجهیزات حمل بچه ماهیان
-
محاسبه قیمت بچه ماهیان
شمارش بچه ماهیان
کار با ابزار حمل و نقل و تامین شرایط زیستی نقل
بکارگیری تکنیک های افزایش تراکم حمل
-
انتخاب بچه ماهیان از منابع دارای گواهی نامه بهداشتی
-
رعایت اصول ارگونومی در کار با ابزار حمل و نقل
-
پیگیری از ورود بچه ماهیان به منابع طبیعی
-
مراحل انجام معاینات درمانگاهی
انواع داروهای جلدی و خوراکی و نحوه محاسبه آنها
انواع بیماری های جلدی میکروبی، قارچی و ویروسی
اصول پیگیری و رعایت اصول بهداشتی
-
تفکیک ماهیان بیمار از سالم از علاعم رفتاری و ظاهری ماهیان
تهیه محلول های دارویی و به کارگیری آنها
انجام محل بیومتری و ثبت مشاهدات
دفن اصولی ماهیان تلف شده و انتقال ماهیان مشکوک به درمانگاه
-
ارجحیت پیگیری بر درمان
-
استفاده ازدستکش پلاستیکی ماسک و لباس مناسب در کار با داروها و ماهیان بیمار
دفن صحیح ماهیان مشکوک ، بیمار و تلف شده
-
روش های مختلف صید ماهیان در استخرها
اصول الزامات قبل از صید ماهیان
الزامات فرایند صید تا عرضه به بازار مصرف
انواع بازارهای عرضه ماهیان
-
براورد زمان صید و عرضه به بازار مصرف
انجام صید آرام کردن و جعبه گذاری
شستشو پاکسازی و بسته بندی
یخ گذاری چیدمان و انتقال به بازار مصرف
رعایت فاصله زمانی از مصرف دارو تا عرضه به بازار
دفن بهداشتی ضایعات